Učitavam...

OPŠTI USLOVI POSLOVANJA

Posetom ili kupovinom u Internet prodavnici www.ironworks.rs prihvatate “Opšte uslove poslovanja” koji su navedeni u daljem tekstu. Molimo Vas da ih pažljivo pročitate i upoznate se sa pravilima koja primenjujemo.

Internet prodavnica na sajtu www.ironworks.rs je isključivo vlasništvo:

Preduzeća za trgovinu proizvodnju i usluge “IRONWORKS “ 4.oktobar 11,Glogonj

koje zadržava pravo da bez prethodnog obaveštavanja vrši izmene i dopune ovih uslova poslovanja. Zato Vas molimo da prilikom svake kupovine ponovo pročitate naše uslove.

Komunikacija elektronskim putem

Kada posetite Internet prodavnicu www.ironworks.rs ili nam posaljete e-mail poruku, komunicirate sa nama elektronskim putem. Prihvatanjem uslova poslovanja saglasni ste da sa nama komunicirate elektronskim putem. Naša komunikacija prema vama ce biti putem elektronske pošte (e-mail) ili obaveštenjima koja ćemo objavljivati na ovom sajtu.

Upotreba internet sajta

Nije dozvoljeno na bilo koji način menjati sadržaj ovog sajta, niti ga reprodukovati ili javno prikazivati, izvoditi i distribuirati.

„IRONWORKS“ zadržava pravo da može u svako vreme, bez prethodne najave, promeniti podatke prikazane na: www.ironworks.rs /opsti-uslovi-prodaje-preko-interneta/ kao i na bilo kojoj stranici sajta. Posetioci sajta www.ironworks.rs nemaju pravo da jednostrano menjaju uslove korišćenja, a svaka eventualna izmena je nevažeća osim u slučaju da se obe strane saglase pisanim putem.

Prilikom upotrebe našeg internet sajta nije dozvoljeno da:

 • Ometate ili onemogućavate bilo koje funkcije povezane sa sigurnošću na sajtu ili funkcije koje sprečavaju ili ograničavanju upotrebu ili kopiranje sadržaja dostupnih na sajtu
 • Objavljujete ili prenosite na naš internet sajt svaki materijal koji je preteći, klevetnički, nepristojan, uvredljiv, pornografski, zlostavljački, koji može inicirati rasnu mržnju, diskriminacioni, preteći, izazivački, koji krši poverenje, koji krši privatnost ili koji može da uzrokuje uznemiravanje ili neprijatnost
 • Dajete netačne informacije koje se tiču ličnih podataka u vašem profilu
 • Koristite tuđe lične podatke bez dozvole te osobe ili lažno predstavljate, da istupate u ime trećeg lica, firme ili organizacije
 • Da se bavite bilo kakvim aktivnostima koje nisu u skladu sa važećim zakonima Republike Srbije i svim drugim međunarodnim konvencijama i propisima koje uređuju oblast komunikacije i trgovine putem interneta
 • Modifikujete, ometate, presrećete ili hakujete internet sajt u cilju njegovog onesposobljavanja
 • Koristite specijalizovane programe radi preuzimanja sadržaja sa sajta

Ako prekršite bilo koji od gore navedenih uslova, mi Vas možemo sprečiti da koristite ovaj internet sajt trajno ili privremeno. Takođe možemo preduzeti i druge mere, kao što su prijava nadležnim državnim organima, slanje upozorenja ili podnošenje tužbe.

Izjava o zastiti privatnosti

U ime  preduzeća  „IRONWORKS“ obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleniu „IRONWORKS“ (i poslovni partneri) koji imaju pristup ovim podacima odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Ukoliko ste registrovani korisnik i ne želite da primate promotivne poruke koje možemo poslati na vaš e-mail, molimo Vas da nas o tome obavestite na e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Intelektualna svojina

Sadržaj prikazan na ovom sajtu kao što su stranice, dizajnerski elementi (dugmići, ikonice i sl), tekstovi, fotografije, logotipi, audio i softver su vlasništvo Internet prodavnice „IRONWORKS“ ili njegovih dobavljača i ne mogu se koristiti bez predhodne saglasnosti „IRONWORKS„. Ukoliko za sadržaj koji se nalazi na www.ironworks.rs smatrate da je vaš i da je zloupotrebljen, molimo Vas da nas kontaktirate u cilju utvrdivanja intelektualne svojine. Sve informacije dostupne na internet stranama isključivo su informativnog karaktera, ne smeju se koristiti u komercijalne svrhe niti distribuirati trećim licima.

Cene proizvoda

„IRONWORKS„ se obavezuje da će prihvatiti svaku cenu po kojoj ste napravili narudžbenicu bez obzira da li se cena proizvoda promenila nakon kreiranja narudžbenice. „IRONWORKS“ ima pravo da otkaže narudžbenicu uz slanje e-mail obaveštenja potrošaču ukoliko je došlo do grube greške prilikom postavljanja cene na sajtu, npr. umesto 5.000,00 RSD je navedena cena 500,00 RSD i sl. Sve cene u Internet prodavnici izražene su u dinarima (RSD) sa obračunatim PDV-om. Za informativne svrhe, obračun cena u EUR, vrši se na osnovu zvaničnog srednjeg kursa za EUR Narodne Banke Srbije.

Radno vreme

Radno vreme On-line prodavnice „IRONWORKS“ je od 00-24h, 7 dana u nedelji. U slučaju tehničkih problema ili tokom zahvata redovnog održavanja sajt može biti u kraćem vremenskom periodu nedostupan, o čemu ćete biti obavešteni.

Radno vreme kancelarije je od 08 do 15h radnim danima i subotom od 08 do 14h. Nedeljom ne radimo.

Odricanje od odgovornosti

Delimična ili potpuna neprimenjivost ili nezakonitost određene odredbe ovih Uslova poslovanja, neće uticati na punovažnost ostalih odredbi koje ostaju na snazi u celini. Neprimenjiva ili nezakonita odredba će biti zamenjena drugom odgovarajućom odredbom. Saglasni ste da vaša prava i obaveze proistekle iz ovih Uslova korisćenja ne možete preneti na treća lica bez izričitog pismenog odobrenja „IRONWORKS„.

“IRONWORKS“ se obavezuje da će se ponašati kao odgovoran trgovac i da će redovno tj. svakodnevno ažurirati stanje svih proizvoda prikazanih u našoj Internet prodavnici klimabgsolutions.com. Ipak, zbog različitih razloga koje ne možemo u potpunosti kontrolisati ne možemo stoprocentno garantovati kupcima da je svaki proizvod koji su on-line naručili ili platili dostupan. Ukoliko se to desi odričemo se odgovornosti za moguću štetu zbog gubitka vremena naših kupaca i indirektnih događaja koji iz toga mogu nastupiti, a u kojima bi kupac smatrao da su nastali zbog gore pomenutog razloga. U slučaju da se takav događaj desi obavezujemo se da ćemo kupcu predložiti zamenski proizvod koji je dostupan ili povraćaj uplaćenih sredstava u što kraćem roku i da ćemo ga o tome obavestiti putem registrovanog mejla.Tačno stanje proizvoda uvek možete dobiti na telefon 013/627-193 u toku radnog vremena.

“IRONWORKS“ maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na ovom sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima, specifikacijama, fotografijama i cenama. Ipak, ne možemo garantovati da su sve navedene informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti tačne.

NAČIN KUPOVINE U INTERNET PRODAVNICI IRONWORKS

„IRONWORKS“ je Internet prodavnica koja posluje u skladu sa Zakonom o elektronskoj trgovini i svim ostalim važećim zakonima i propisima u Republici Srbiji. Detaljni uslovi kupovine navedeni su u sledećem tekstu. Molimo Vas da se upoznate sa njima pre nego što obavite kupovinu:

 1. NARUČIVANJE

Za naručivanje proizvoda iz ponude Internet prodavnice „IRONWORKS“ potrebno je da ispratite sledeće korake:

 1. Postupak registracije kupca
 2. Odabir proizvoda koji želite da kupite
 3. Pregled Korpe
 4. Izbor načina dostave
 5. Unos podataka o naručiocu i mestu isporuke
 6. Izbor načina plaćanja
 7. Pregled i potvrda narudžbenice
Mi koristimo kolačiće

Koristimo kolačiće (cookies) na našem sajtu. Većina njih je porebna za korišćenje sajta, dok neke koristimo za poboljšanje korisničkog iskustva (Google analitika). Ukoliko ih ne prihvatite, moguće je da sajt neće raditi.