Učitavam...

Terase od kovanog gvožđa

Terase od kovanog gvožđa

Ko razmišlja o bezbednosti svoje porodice svakako će terase osigurati kovanim gvožđem. Kovano gvožđe profesionalno i maštovito obrađeno biće i ukras koji neće proći nezapaženo.

Da li je terasa od kovanog gvožđa dobar izbor?

Terase su najčešće izložene surovim vremenskim uslovima, bilo da je to sunce i visoka temretura, kiša, sneg ili mraz. Sve to dosta utiče na vek trajanja materijala od kojeg je terasa, odnosno ograda terase izrađena. Kao jedno od najboljih i najtrajnih rešenja pokazalo se upravo kovano gvožđe. Terase od kovanog gvožđa traju makar u pola duže od terasa koje su izrađene od nekog drugog materijala, a bilo bi i suvišno isticati kolika je razlika u estetici, u korist kovanog gvožđa.

IronWorks - izrada terasa i projektovanje

Zanatska radnja Ironworks projektuje i izrađuje terase od kovanog gvožđa, raznih oblika i dimenzija, po potrebama i željama i klijenata. 

Kovane terase iz naše ponude možete videti ispod u galeriji.

Mi koristimo kolačiće

Koristimo kolačiće (cookies) na našem sajtu. Većina njih je porebna za korišćenje sajta, dok neke koristimo za poboljšanje korisničkog iskustva (Google analitika). Ukoliko ih ne prihvatite, moguće je da sajt neće raditi.